Централи във VoIP

Открийте услугите, предназначени за бизнес клиенти. Централи във VoIP: най-съвременна технология, създадена специално за вашия бизнес.

УНИФИЦИРАНА КОМУНИКАЦИЯ

Оптимизирайте бизнес комуникацията, подобрете ефективността и опита с клиентите.

Всичко, от което се нуждае вашият бизнес, за да намали усилията и да увеличи производителността, като ограничи умората на работниците и разпиляването на информацията, необходима за предоставяне на безупречно обслужване.

ВСИЧКО В ЕДНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Цялата ефективност на централата в едно приложение.

Винаги носете със себе си служебния си номер или вътрешен номер, за да осигурите пълно удовлетворение за вас и вашите клиенти.

ИНТЕГРИРУЕМОСТ И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

Продукт, създаден за нуждите на вашата компания.

Централата Elsy може да бъде интегрирана и персонализирана с други съществуващи системи за управление или със системи за управление, които ще бъдат инсталирани в бъдеще.

Elsy, ИТ партньор на компании и институции в Европа от 1980 г. насам.

Elsy е сред първите европейски играчи, които прилагат модерни технологични решения за намаляване на цифровото разделение, и присъства на ИТ пазара от 1980 г. Решенията на Elsy, които вече се предлагат и в България, дават възможност на компаниите и публичните администрации да подобрят услугите и конкурентоспособността си с напълно персонализиран и “изработен по поръчка” подход, съчетаващ технологии и платформи, произведени в Италия, с методология, силно ориентирана към решаване на проблеми и удовлетвореност на клиентите.

Открийте персонализираните услуги, посветени на нуждите на вашия бизнес.

Въведете вашите данни, за да се свържем с вас

  • или